понеділок, 16 січня 2023 21:22

Спливли неприємні подробиці про учасницю "Міс Всесвіт" від Росії

15 січня у США завершився конкурс "Міс Всесвіт 2023", у якому брала участь представниця Росії Анна Ліннікова.

Росіянка не тільки ображала конкуренток, які не хотіли з нею контактувати через війну в Україні, а й намагалася здатися жертвою в очах організаторів та інших учасниць. Про це розповіла резидентка "Міс Україна Всесвіт" Анна Філімонова в InstaStories.

"Росіянка поводилася огидно. Намагалася вдавати із себе жертву, обзивала інших, хто не хотів бути поруч, "расистами", і чомусь бігала за нашою Вікторією Апанасенко, щоб зробити спільне фото. Тому що так їй сказав директор", – написала Філімонов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Великий сапфір та майже тисяча діамантів: скільки коштує корона Міс Всесвіту

Також пояснила, чому Ліннікову взагалі допустили на конкурс, поки її країна веде війну проти іншої. Річ у тім, що росіянці дали візу до Америки, а організатори "Міс Всесвіт" заявили, що вони поза політикою.

Автор: obozrevatel.com
  Анна Філімонова розповіла про поведінку російської моделі на конкурсі краси
Анна Філімонова розповіла про поведінку російської моделі на конкурсі краси

Представниця США Р'Бонні Габріель стала переможницею "Міс Всесвіт-2023". Також до п'ятірки потрапили представниці Домінікани, Венесуели, Пуерто-Рико та Кюрасао.

Р'Боні Габріель – американо-філіппінська модель, 2022 року завоювала першість конкурсу "Міс США". Народилася в Х'юстоні, штат Техас, у родині філіппінця Реміхіо Бонзона Габріеля та американки Дани Вокер. Габріель закінчила університет Північного Техасу зі ступенем бакалавра в галузі дизайну одягу зі спеціалізацією в галузі волокон. Працює дизайнером і моделлю.

Зараз ви читаєте новину «Спливли неприємні подробиці про учасницю "Міс Всесвіт" від Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі