вівторок, 15 липня 2008 20:22

Співачка Неллі Фуртадо потусила в київському клубі (ФОТО)

Зірка недовго сиділа в задушливому номері готелю, і незабаром після прибуття до України разом зі своїм продюсером і музичною групою вирушила розслаблятися в нічний заклад Києва. На відпочинок в "Арені" Неллі не витратила ні копійки, тому що її пригощали гостинні прихильники. Фуртадо насолоджувалася білим вином, жартувала з хлопцями зі своєї групи, роздавала автографи направо і наліво, і фотографувалася з бажаючими. А таких виявилося дуже багато. І це не дивлячись на те, що квитки на pre-party Неллі Фуртадо коштували того вечора відносно недешево - в межах 200-300 гривень.

Співачка з"явилася в клубі після півночі, всілася за столик разом зі своїми супутниками, і просто відпочивала разом з відвідувачами клубу, насолоджуючись музикою і приємною атмосферою. Судячи з усього, насолодилася вона так добре, що наступного дня відмінила екскурсію по Києву. Фанати, в надії сфотографуватися із зіркою, прочекали її біля виходу з готелю цілий день. Але побачити Фуртадо їм так і не довелося. Лише десьо14:30 Неллі виїхала з готелю (автомобіль подали на підземний паркінг), при тому, що в цей час прес-конференція вже повинна була початися. У результаті після сорока хвилин очікування, представники ЗМІ нарешті побачили сяючу і всміхнену канадську співачку. Неллі дійсно була в прекрасному настрої. Багато жартувала, сміялася.

"Який сувенір я повезу з України? - перепитала Фуртадо у одного з журналістів. - Горілку, звичайно."

Загалом, прес-конференція проходила в хорошій атмосфері. Лише одне турбувало зірку - постійні спалахи фотоапаратів. Тому всіх власників чудо-техніки попросили припинити зйомку. Наприкінці Фуртадо пообіцяла видовищне шоу і рушила на саунд-чек, повідомляє e-motion.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Співачка Неллі Фуртадо потусила в київському клубі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі