вівторок, 22 липня 2008 09:09

Співачка Лоліта зробила пластику (ФОТО)

Найбільш епатажна діва вітчизняного шоу-бізнесу Лоліта Мілявська зважилася на пластичну операцію, про яку мріяла вже не перший рік, - підтяжку повік.

Хірургічне втручання в життя відомої артистки трапилося два тижні тому в одній з елітних столичних клінік в районі Тверської.

Ідею операції на повіках Мілявська виношувала довго і наполегливо. Два роки тому Лоліта відкрито так і заявляла: "У 45, напевно, повіки підтягну, поки не потрібно, але потім. Спасибі генам, що дожила до 43 років без пластичних операцій, що мої чоловіки все молодші і молодші. Коли зустрічаюся зі своїми однокласниками, я ще відчуваю себе маленькою дівчинкою, а вони мені бачаться великими і дорослими".

Більш того, тепер вони бачаться ще кращими: "тюнінг" Лоліті був зроблений першокласний, у перевіреній не одним десятком російських селебрітіз клініці. Операція пройшла безболісно - Мілявській вистачило декількох годин, щоб отямитися і традиційно вирушити підкрорювати світські простори столиці.

"Я сьогодні після пластики, так що виглядаю самі розумієте як", - зізналася Лоліта в той самий день "ТД".

Зараз ви читаєте новину «Співачка Лоліта зробила пластику (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі