пʼятниця, 05 жовтня 2007 15:46

Психіатри радять Лоліті Мілявській лікуватися

  Співачка Лоліта Мілявська з донькою Євою. З батьком дитини Олександром Цекалом Лоліта розлучилася
Співачка Лоліта Мілявська з донькою Євою. З батьком дитини Олександром Цекалом Лоліта розлучилася

Російська співачка Лоліта Мілявська, 43 роки, лікується у психіатричній клініці N1 ім. Алексєєва в Москві. У народі лікарню називають "Кащенко".

Лоліта звернулася до медиків через перевтому. Лікар приписав їй вітамінні крапельниці на п"ять днів і відпочинок на морі. Мілявська поїхала до Болгарії.

— Я лише лежатиму на сонці, бо перебуваю на межі нервового зриву. Раніше я боялася втратити роботу, а тепер — здоров"я, — зізнається співачка.

Мілявська багато гастролює, дає концерти в Москві. Ще веде програму "Без комплексів" на Першому каналі Росії.

У П"ятигорську на святкуванні дня міста Лоліта влаштувала скандал: їй не сподобався зал. Вона скаржилася на поганий звук, слизьку плитку біля сцени. Свою пісню "Пошлю его на..." Мілявська присвятила архітекторові будівлі.

Випила в Кисловодську "забагато нарзану"

А тоді зізналася, що випила в Кисловодську "забагато нарзану". Співачка перецілувала всіх чоловіків, які сиділи в перших двох рядах зали.

Сім років тому, після розлучення з продюсером Олександром Цекалом, Лоліта вже лікувалась у клініці ім. Алексєєва. Тоді ій діагностували нервовий зрив та малокрів"я. У лікарні вона лежала два місяці. Із Цекало Мілявська прожила 12 років. У них є 7-річна донька Єва. Дівчинка живе з бабусею в Києві, ходить до школи.

Три роки тому Лоліта одружилася з бізнесменом Олександром Зарубіним, 39 років. У липні вона заявила, що зрадила чоловіка з донеччанином, чемпіоном світу зі змішаних боїв на прізвисько Плейбой Юрієм Кисельовим, 30 років. За деякий час подружжя помирилося.

Зараз ви читаєте новину «Психіатри радять Лоліті Мілявській лікуватися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі