середа, 29 вересня 2021 17:06

Шоу закінчилося: стриптизер відреагував на виліт із "Танців з зірками"
4

Український стриптизер та актор Олексій Суровцев покинув проєкт "Танці із зірками" у четвертому випуску. Його партнеркою була Марія Колосова.

Після двох днів мовчання чоловік поділився емоціями в Instagram.

У четвертому випуску шоу Суровцев виконав пристрасне ча-ча-ча з великою кількістю підтримок. Його номер низько оцінили судді та глядачі.

Стриптизер зізнався, що собою незадоволений. Проте не розуміє, чому він так швидко покинув проєкт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Григорія Чапкіса "оживили" на паркеті "Танців із зірками"

"Шоу, в яке я хотів потрапити, для мене закінчилося, практично не розпочавшись. Розчарувався, бо уявляв всю внутрішню роботу зовсім інакше. Я незадоволений собою. Знаю, що міг краще і далі завжди би показував прогрес. Чи згоден я з результатом? Танцював я точно не гірше за всіх, чому такі оцінки були у суддів для нашої пари щодо інших пар? Не зрозуміло", – прокоментував Суровцев.

Він зазначив, що у нього фан-аудиторія невелика, тому і "врятувати його глядачам було складно".

Він шкодує, що не зможе тепер показати всіх танців, які планував. Але дякує всім за підтримку. Особливо партнерці Марії, перед якою вибачився за те, що підвів її.

Олексій Суровцев із партнеркою Марією Колосовою.
Фото: @surovtsev.alexei
Олексій Суровцев із партнеркою Марією Колосовою.
Олексій Суровцев із партнеркою Марією Колосовою.
Олексій Суровцев із партнеркою Марією Колосовою.

Фронтвумен гурту Kazka 29-річна Олександра Заріцька зізналася, що має пірсинг в інтимному місці. Пікантні подробиці зірка розкрила під час прямого ефіру шоу "Танці з зірками".

Зараз ви читаєте новину «Шоу закінчилося: стриптизер відреагував на виліт із "Танців з зірками"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі