понеділок, 17 жовтня 2011 13:39

Сосєдову не сподобався відпочинок в Південно-Африканській Республіці

Сосєдову не сподобався відпочинок в Південно-Африканській Республіці

Російський музичний критик Сергій Сосєдов два місяці був у відпустці. Їздив до Криму та в Південно-Африканську Республіку.

"В Криму був вперше. Якщо його довести до розуму, трохи почистити, то він був би одним із кращих світових курортів. Навіть Ніцца померкне поряд із Ялтою. Але треба ще хорошу інфраструктуру готелів, ресторанів, чистити і прибирати повсюди. Бо є місця дуже брудні. От в районі Гурзуфа просто звалище сміття. А поряд такі визначні пам'ятки", - відмітив телеведучий "Х-фактора".

Після Криму Сосєдов поїхав в ПАР.

"Південна Африка навіть в підметки не годиться Криму. Був там перший і останній раз. Нам там нічого робити, ані росіянам, ані українцям. У нас такі красоти, що мало що може зрівнятися із нашими полями, лугами. Пісок замітає очі, вітер постійний. Туди треба їхати тільки тим, хто любить тварин в заповідниках або в сафарі. Ну, бачив я там жирафу, косулю, антилопу і бабуїнів. Але я все це бачив в Празькому зоопарку, та ще й в кращих виглядах. Мене цим не здивуєш. Якщо чесно, то міг би цього і не бачити, мало б втратив. До того ж цей довжелезний переліт через Стамбул. В ПАР захотіла поїхати моя подружка, яка працює в турагентстві. Я часто з нею подорожую, бо вона дуже легка на підйом", - пояснює свій вибір Сосєдов.

Зараз ви читаєте новину «Сосєдову не сподобався відпочинок в Південно-Африканській Республіці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі