понеділок, 14 березня 2011 11:58

Рідні Сосєдова не дивляться передачі за його участі
6

Фото: Фото: з сайту СТБ

Родина музичного критика Сергія Сосєдова ніколи не дивиться телевізійні програми за його участі.

Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Моєму брату Вові і моїм двом племінникам, Льоші і Наташі, нецікаво те, що я роблю. Із племінниками у нас дипломатичні стосунки. Типу "Здрасьтє! Як справи? Все нормально. Дякую. До побачення". Вони закінчили досить престижний Московський авіаційний університет. Ну, Льоша завжди був таким тіхнайтом. Ну щоб Наташа, дівчина, закінчила ракетобудування. Для мене це була загадка. Вони ніколи не цікавляться в мене шоу-бізнесом, театром, акторами. Їх хвилює комп'ютер. І я не ображаюсь на них. Чого мені ображатися. В них є своє життя", - підкреслив Сосєдов.

"Сім'я передає мені вітання від наших сусідів. Кажуть: "Тьотя Ніна, тьотя Катя бачили тебе по телевізору. Казали, що ти гарно говорив". Питаю в них: "А ви дивились?". "Ні, ми не дивились. Там Спартак з Динамо грав. А твоя програма пізно була, тому ми лягли спати, бо рано вставати треба". Ну от так", - розповів музичний критик.

Сосєдов додав, що єдина людина, яка його чекає - це мама.

"Хоч ми з нею рідко бачимось, але це єдина людина в житті, яка чекає мене по справжньому. Батька вже нема, він помер півтора року тому в 79 років. Тяжко хворів. Тато мною дуже пишався", - зізнався він.

"А брат Вова старший мене на вісім років. У нас із ним хороші стосунки, але через велику різницю у віці великої дружби ніколи не було. Уявіть, мені шість - йому 14. Мені 12 - йому 19. Це ж безодня", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «Рідні Сосєдова не дивляться передачі за його участі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі