неділя, 28 листопада 2010 19:00

Сосєдов побачив, що українці й росіяни — єдиний народ

Сосєдов побачив, що українці й росіяни — єдиний народ

У суботу, 27 листопада, на талеканалі СТБ в ефірі співочого шоу "Х-фактор" суддя проекту, російський музичний критик Сергій Сосєдов заявив, що Україна і Росія — це одна країна, а українці та росіяни — єдиний народ. Це спало йому на думку після прослуховування пісні "Ніч яка місячна" у виконанні конкурсантки зі Львова Ірини Борисюк.

Gazeta.ua поцікавилася думкою українських митців.

"Нині на таких "українсько-російських шоу" спеціалізується чимало  телеканалів. У них виконують переважно російськомовні пісні. Ведучий говорить українською, решта - російською. Випускають одного дресированого українця. У "Х-факторі" троє з чотирьох суддів представляють російський шоу-бізнес. Справа не в Сосєдові, він просто проговорився. Викрив їхні плани задовго до того, як їх братимуться здійснювати", - зауважив письменник і видавець Дмитро Капранов, запропонувавши позбавляти такі канали ліцензії. Проте сумнівається, чи готова нинішня влада робити це.

"Мені теж щось подобається в російській культурі, але ж я не заявляю, що ми — єдиний народ. Чому з росіянами, а не, скажімо, з поляками чи сербами?" - зазначив дитячий письменник Сашко Лірник.

Зараз ви читаєте новину «Сосєдов побачив, що українці й росіяни — єдиний народ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі