вівторок, 12 липня 2016 17:45

Шоптенко після розлучення знайшла нового бойфренда

Український хореограф Олена Шоптенко через два місяці після розлучення створила нові стосунки. Її бойфрендом виявився співвласник бібліотеки Botan Олексій Іванов.

Автор: Фейсбук
 

Саме він розмістив на власній сторінці в Фейсбук спільні романтичні світлини з танцівницею. На них пара ніжно тримається за руку.

Автор: Фейсбук
 

Раніше Gazeta.ua повідомляла, хореограф Олена Шоптенко в кінці квітня шокувала своїх прихильників несподіваною новиною про розлучення з танцюристом Дмитром Дікусаром. Чемпіонка світу з бальних танців розповіла, що стосункам настав кінець. Рішення про розлучення прийняли разом.

Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар одружились в червні 2013 році. Весілля гуляли у Грузії, де полюбляли відпочивати разом. Саме на грузинському курорті в Батумі святкували річницю весілля.

Читайте також: Найсексуальніший чоловік одружився

Дмитро Дікусар раніше був одружений на співачці Ірині Білик. Для Шоптенко заміжжя було першим. Після розлучення з нею, Дмитро Дікусар заявив, що вона була нещаслива з ним.

"Напевно пропала радість у стосунках і все перетворилось рутину. Я, як чоловік, думаю, якщо жінка не щаслива з тобою, ти не можеш її забезпечити щастям, дай можливість комусь іншому зробити її щасливою" - говорить Дікусар.

Зараз ви читаєте новину «Шоптенко після розлучення знайшла нового бойфренда». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі