неділя, 27 березня 2022 16:04

Шон Пенн закликав покинути залу "Оскара", якщо Зеленського не запросять на виступ

Шон Пенн закликав покинути залу "Оскара", якщо Зеленського не запросять на виступ
Якщо виступ Зеленського не схвалять, актор закликатиме відвідувачів бойкотувати шоу і пообіцяв знищити свого "Оскара" Фото: прінт-скрін відео

Голлівудський актор і режисер 61-річний Шон Пенн знищить свій "Оскар", якщо організатори на дозволять Володимиру Зеленському віртуально виступити на 94-й щорічній церемонії у ніч з 27 на 28 березня.

Про це Пенн сказав в інтерв'ю CNN.

"Найкраще, що може зробити "Оскар" – це дати йому (Зеленському) можливість поговорити з усіма нами. До речі, це людина, яка розуміється на фільмах і має в цьому свою дуже довгу й успішну кар'єру", - зауважив Пенн.

Якщо виступ Зеленського не схвалять, актор закликатиме відвідувачів бойкотувати шоу і пообіцяв знищити свого "Оскара", якого отримав у 2008 році за роль у фільмі "Молоко".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористка Чичеріна зірвала український прапор з мерії Енергодару

"Я молюся, щоб цього не сталося. Я молюся, щоб не знайшлося зарозумілих людей, які вважають себе представниками вищого блага в моїй галузі, які вирішать не зв'язуватися з керівництвом України. Я просто маю надію, що цього не станеться, а якщо станеться, сподіваюся, усі підуть із зали", - наголосив Пенн.

Тиждень тому американська актриса Емі Шумер, яка вестиме цьогорічну церемонію "Оскар", запропонувала організаторам влаштувати віртуальний виступ Зеленського під час заходу. За попередніми даними, кіноакадемія сумнівається у доречності промови українського президента. Шон Пенн перебував в Україні, коли почалася війна. Весь цей час він активно підтримує українців та неодноразово публічно казав про мужність Зеленського та його важливу роль як лідера нації.

Зараз ви читаєте новину «Шон Пенн закликав покинути залу "Оскара", якщо Зеленського не запросять на виступ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі