понеділок, 08 липня 2024 18:43

Софія Ротару у своєму стилі відреагувала на обстріл "Охматдиту"

Співачка Софія Ротару відреагувала на ракетний обстріл дитячої лікарні "Охматдит".

У своєму Instagram артистка опублікувала кадр руйнувань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як допомогти лікарні "Охматдит": опублікували реквізити

Зірка не стала підписувати знімок словами, а залишила лише емоджі у вигляді розбитого серця. Що саме мала на увазі виконавиця і які емоції при цьому відчувала - невідомо.

Автор: instagram.com/sofiarotaru.official
  Софія Ротару відреагувала на обстріл "Охматдиту"
Софія Ротару відреагувала на обстріл "Охматдиту"

8 липня російські війська здійснили повітряну атаку різними видами ракет по Україні і столиці. Внаслідок ворожої атаки були руйнування і пошкодження цивільної інфраструктури у семи районах Києва.

У Шевченківському районі постраждала дитяча лікарня "Охматдит", руйнування; у Голосіївському - пошкоджено будівлю дитячого садка і житлового будинку, горіли автомобілі; у Солом'янському районі було пошкоджено офісну будівлю; у Дніпровському - палали уламки у житловій забудові; в Дарницькому - пошкоджено приватний будинок; у Святошинському районі горіли уламки біля житлової будівлі; також виникла пожежа у приміщені одного з підприємств; у Деснянському районі було займання будинку.

Зараз ви читаєте новину «Софія Ротару у своєму стилі відреагувала на обстріл "Охматдиту"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі