вівторок, 14 лютого 2012 15:55

Собака покусала обличчя Олексію Глизіну

Собака покусала обличчя Олексію Глизіну

Відомий артист Олексій Глизін став жертвою нападу собаки. Співак отримав травми і звернувся за кваліфікованою медичною допомогою.

Неприємний інцидент стався з артистом в Расторгуєво Ленінського району Підмосков'я. Тварина кинулася виконавцю просто в обличчя, внаслідок чого співак отримав укуси підборіддя і правої руки.

"Судячи з усього, він поліз до пса, а той раптово кинувся на артиста. Можливо, собаці не сподобався запах, що йшов від Олексія", - заявило джерело.

Невідомо, з якої причини Глизін вирішив підійти до собаки, а також чи є вона бродячою.

Після нападу тварини Олексій Глизін тут же відправився в лікарню в місті Відноє. У медустанові оглянули рани співака, обробили їх і вкололи антишокову сироватку. Від госпіталізації артист відмовився і відправився назад на дачу.

Між тим нападу тварини зазнав не тільки співак Олексій Глизін, а й закордонна виконавиця Шакіра. Щоправда, на неї напала куди більш екзотична тварина - морський лев. Неприємний інцидент стався під час її відпочинку на одному з курортів в південноафриканському місті Кейптаун.

Артистка разом зі своїм братом знаходилася на пляжі, де недалеко від них, на мілководді, відпочивали морські леви. Шакіра захотіла сфотографувати тварин на свій телефон. Коли артистка підібралася до них, несподівано один з морських левів вистрибнув з води з явним наміром вкусити її.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глизін зловживає спиртним

І тут їй на допомогу прийшов брат. Вони з Шакірою роздряпали собі руки об каміння, намагаючись відбитися від морського лева. Артистка прийшла до висновку, що всьому виною, мабуть, виявився її телефон. "Я думаю, що це сталося через смартфон Blackberry, на який я фотографувала. Лев, мабуть, переплутав відблиски від цього телефону з якоюсь рибою. Він, напевно, думав, що я дражню його їжею", - поділилася своєю думкою з шанувальниками виконавиця.

Зараз ви читаєте новину «Собака покусала обличчя Олексію Глизіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі