понеділок, 08 вересня 2008 11:13

Гола стриптизерка роздягла Олексія Глизіна (ФОТО)
5

"Російське радіо-2" відзначало свій ювілей феєричним святом "Червоний день календаря". В розпал свята до гостей вийшли стриптизерки, одна з яких поклала око на зірку вітчизняної естради Олексій Глизіна, повідомляє Топньюз.ру.

Олексій не розгубився і не забився в кут, чим викликав пошану оточуючих. Тим паче, що Глизіну вже доводилося носити на руках стриптизерок - на всеукраїнському конкурсі стриптизу в Одесі. І цього разу він почав витворяти таке, що шибки закладу ледь не вилетіли від захоплених криків, виску і тупоту.

Співак не раз розповідав про те, що прихильниці до нього явно не байдужі - Деякі з них розпускали чутки про те, що Олесій, нібито, любить розписуватися на голих дівочих тілах.

А одного разу скривджені дівчата підпалили квартиру співака - мабуть, він комусь відмовив в своїй увазі. "А ще лімузин піднімали крихкими ручками." - згадує Олексій. "Зривали з мене одяг, одного разу на мені майже нічого не залишилося, так що ледве втік за куліси."

Отже, після такого "вимушеного" стриптизу, хто ж відмовить собі в задоволенні просто "почудити" від душі?

Зараз ви читаєте новину «Гола стриптизерка роздягла Олексія Глизіна (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі