пʼятниця, 30 вересня 2022 13:47

Спецтема: Війна Росії проти України

"Щоб відсохли ноги" – Осадча звернулася до російських артистів, які підтримують окупацію
3

Телеведуча Катерина Осадча висловилася про російських артистів, які підтримують незаконну анексію міст України – Донецька, Луганська, Запоріжжя та Херсона.

Вона показала банер, який окупанти розмістили біля Кремля перед "святковим" концертом з нагоди окупації. Опублікувала його в Instagram.

"Чим можна сюди влупити? Терміново! Ну і концерт теж буде на честь крадіжки. Моє побажання артистам: щоб відсохли ноги виходити на сцену, ну і голос зник назавжди", – підписала фото Осадча.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це десяток хітів" – Тіна Кароль зізналася, що робитиме зі своїми піснями російською

Ведуча Катерина Осадча прокляла російських артистів, які підтримують окупацію міст України
Фото: instagram.com/kosadcha
Ведуча Катерина Осадча прокляла російських артистів, які підтримують окупацію міст України
Ведуча Катерина Осадча прокляла російських артистів, які підтримують окупацію міст України

Також телеведуча побажала російському диктатору Володимиру Путіну і всім росіянам "горіти в пеклі" за те, що вони зробили з Україною.

"Українці в Запоріжжі і ще багатьох містах і селах України, які навіть не окуповані, виходячи з папірця маразматика, вже живуть e Росії. А чого тільки Запоріжжя? Чого не Київ одразу приєднати до боліт, чи це наступним документом? Горіть, тварюки, в пеклі. Всі", – додала Осадча.

Співачка Оля Полякова й телеведуча Катерина Осадча гнівно відреагували на протести в Російській Федерації.

Після оголошення часткової мобілізації росіяни вирушили на мітинги ввечері того ж дня. У мережі опублікували чимало роликів із протестів. Однак Осадча переконана, що українцям їх показувати не треба.

Зараз ви читаєте новину «"Щоб відсохли ноги" – Осадча звернулася до російських артистів, які підтримують окупацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі