понеділок, 24 березня 2014 15:02

Сніжана Онопко декілька разів отримувала пропозицію змінити громадянство

Автор: lichnosti.net
 

 Супермодель Сніжана Онопко з самого початку не підтримувала ідею Євроінтеграції. Причину свого ставлення до змін вона розповіла у передачі "Світське життя "на телеканалі 1+1.

"Мені здається всі хочуть, щоб в Україні був мир, щоб всі залишалися жити в Україні і мені, як українці теж цього хочеться, - говорить Сніжана Онопко, - я не те що була проти, це потягнуло б багато змін, а я не люблю зміни і люблю, щоб все було тихо, спокійно".

Модель тривалий час працює за кордоном, за її словам сьогодні весь світ співчуває Україні.

"Всі дізнались, що в світі є така країна Україна, це плюс, всі проти щоб вбивали людей, щоб були такі криваві бійні. В будь-якій країні люди співчували українцям і хотіли, щоб це скоріше закінчилось. Мені хочеться, щоб наша країна розвивалася, зміцнилася. Криму у нас вже не має, все таки я патріотка і люблю свою країну однозначно, скільки було можливостей у мене переїхати все одно я залишилась тут, - говорить модель і додає, - я завжди відмовлялась тому, що я люблю Україну, це моя країна, тут всі мої родичі, друзі і я тільки за мир".

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Онопко декілька разів отримувала пропозицію змінити громадянство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі