понеділок, 09 січня 2023 16:56

Сльози наверталися: Зібров розказав про дружбу з Повалій

Сльози наверталися: Зібров розказав про дружбу з Повалій
Павло Зібров розповів про дружбу з Повалій. Фото: instagram.com/pavlo_zibrov

Співак Павло Зібров розповів, коли перестав спілкуватися з Таїсією Повалій, з якою дружив 28 років.

В інтерв'ю Григорію Решетніку зізнався, що був шокований поведінкою Повалій, яка живе й працює в Росії, підтримуючи жорстокі вбивства українців.

"Після 2014 року стосунки пішли вниз. Ми зрозуміли, що вони там сидять, на всіх концертах працюють. Риторика негарна про Україну. А 9 травня перед генералами й полковниками Тая співає пісню "Рідна мати моя". У мене сльози на очах і клубок у горлі. Думаю, що ж вона робить. Це ж дивиться увесь світ. Після писав Ліхуті й Повалій. Мені ніхто не відповідав", – сказав Зубров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіркоров, Білан, Петросян та інші: РНБО запровадила санкції проти артистів РФ

Він закликав позбавити артистів-зрадників українських паспортів.

"Російським артистам скасували концерти в усьому світі. Вони нарешті сидять у себе в облозі. А в Повалій залишився паспорт України, яку вона ненавидить. Їздять куди завгодно. Їх пропускають, дають квитки. Одразу стають українцями, патріотами. За це мені шкода", – наголосив артист.

Співак Павло Зібров розповів, що російські окупанти зробили з будинком його колеги, співачки Ірини Білик. Загарбники ввірвалися в заміський маєток артистки під час окупації Київщини. Розтрощили майже всю оселю. Втім, як каже Зібров, головне, що зараз Збройні сили України звільняють території від окупантів, а все інше можна відбудувати.

Зараз ви читаєте новину «Сльози наверталися: Зібров розказав про дружбу з Повалій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі