середа, 11 серпня 2021 14:31

Slavia вразила гостей виступом на весіллі

Slavia вразила гостей виступом на весіллі
Ярослава Притула з раннього дитинства обожнювала виступати. Зараз виконавиця співає під сценічним ім'ям Slavia. ФОТО: Тарас Подолян

Співачка Slavia - Ярослава Притула - з раннього дитинства тішила близьких імпровізованими виступами. Про це вона розповіла Gazeta.ua

"У мене ніколи не виникало питань, ким бути. Скільки себе пам'ятаю, мріяла стати артисткою. У ранньому дитинстві завмирала перед телевізором, коли показували концерти. Із захопленням дивилась виступи Софії Ротару, Оксани Білозір. Згодом батьки купили радіомагнітолу латвійської фірми Radiotehnika, де зверху був програвач на платівки, касети, а також радіо. Мама ставила платівку, садила мене у велике крісло і могла спокійно залишити на деякий час одну, так музика захоплювала мою увагу. Любила пісні італійського дуету Аль Бано і Роміна Пауер",- поділилась Slavia.

У дошкільному віці Ярослава виступала для рідних, стоячи на табуретці з материною плойкою в руках, що імітувала мікрофон.

"6-річною не посоромилась виступити на весіллі. Родичка, яка мала музичну освіту, помітила мій хист і порадила мамі віддати в музичну школу-інтернат імені Софії Крушельницької. Там я здобула гарну базу знань".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Непростий період - Slavia розповіла, чим займається після розлучення з Dzidzio

Після закінчення восьмого класу вступила в музичне училище, де і познайомилась з Михайлом Хомою (фронтмен гурту Dzidzio. - Gazeta.ua). Пізніше вони разом навчались в Київському національному університеті культури і мистецтв по класу естрадного вокалу.

Повний текст розповіді Ярослави Притули читайте у свіжому номері журналу "Країна" за 12 серпня.

Співачка Slavia - Ярослава Притула - планує потішити фанів масштабним проєктом. Виконавиця готується до сольного концерту з оркестром і балетом. Прем'єра відбудеться 4 листопада в Хмельницькій філармонії. Потім зірка планує виступити і в інших містах.

Зараз ви читаєте новину «Slavia вразила гостей виступом на весіллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі