вівторок, 01 лютого 2011 18:49

Слава з "НеАнгелів" повернулася до бойфренда, який її бив (ФОТО)

Співачка Слава, учасниця групи "НеАнгели" повернулася до колишнього бойфренда Єгора.

"Чим він займається, ніхто толком не знає. Слава представляє його як бізнесмена, - каже колега артистки по сцені. Прізвище просить не вказувати. - Він галантний, постійно підвозить її на роботу на своєму "БМВ". Але дуже ревнивий".

Подейкують, пара зустрічається уже чотири роки.

"Це якщо не враховувати ті місяці перерви у їхніх стосунках, які у них були після сварок, - пояснює знайома Слави. - Вони уже тричі розходилися. Два роки тому він влаштував Славі такий скандал, що вона зібрала усі речі і вночі втекла з його квартири. Коли повернулася, півроку жили без сварок".

Подейкують, Єгор прослуховував телефон Слави, читав її повідомлення, сварив за відверті кадри у кліпах.

"Одного разу після зйомок побив Славу. Йому здалося, що дівчина там занадто роздягнута. Страшно ревнував її до роботи, подруг і знайомих. Дівчина боялась навіть на каву з друзями сходити", - розповіла знайома артистки.

Торік у серпні співачка кілька тижнів не виходила на сцену. Після побоїв хлопця мала синець під оком, гематому на руці. Зняла побої, але заяву в міліцію не подала.

Слава слухавку не бере. Решта її колег на сцені факт повернення до колишнього бойфренда підтвердили.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Слава з "НеАнгелів" повернулася до бойфренда, який її бив (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі