неділя, 24 липня 2022 18:23

"Скрізь стоять золоті стільці з леопардами": розповіли, як живе Камалія в Лондоні

"Скрізь стоять золоті стільці з леопардами": розповіли, як живе Камалія в Лондоні
Розповіли, як живе Камалія в Лондоні. Фото: Telegraph

Українська співачка KAMALIYA зараз проживає у Великій Британії в особняку в Гемпстеді, одному із найдорожчих районів Лондона.

Журналіст британського видання The Telegraph розповів, як живе артистка, і порівняв її із Леді Ґаґою. Інтервʼю із Камалією опублікували на сайті видання.

"Скрізь стоять стільці, золоті стільці з леопардами. Великі круглі оксамитові стільці. Маленькі дивани, довгі дивани. Шезлонги. Зараз я також нарахував 56 подушок лише в цій кімнаті", – розповів журналіст про особняк співачки.

Будинок належить Захуру, чоловіку Камалії, з 1996 року. У будинку також перебуває 16 українських біженців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сльози щастя: "холостяк" Макацарія відгуляв пишне весілля – фото

"Сьогодні важлива не розкіш. Оскільки 8 мільйонів людей покинули свої будинки, говорити про розкіш занадто. Тут друзі, родичі, а також пара українських жінок, яких ми спонсорували. В хаті вже немає місця. Ми віддали всі наші кімнати тому, хто прийде. Люди навіть сплять на диванах. Я, Камалія та діти разом спимо в одній кімнаті. Ми повинні робити все, що в наших силах", – розповів чоловік співачки.

І додав, що Камалія з початку повномасштабної війни перестала говорити російською.

"Всі завжди думали, що Камалія така марнотратна, екстравагантна. Вона виявилася дуже сильною. І 2014-го відмовилася від виступів у Росії. А з 24 лютого вона перестала говорити російською на знак протесту", – зазначив бізнесмен.

Британська співачка Еллі Ґолдінґ заспівала українською мовою повстанський гімн "Ой у лузі червона калина".

Екскохана принца Гаррі стала гостею другого Саміту перших леді та джентльменів.

Зараз ви читаєте новину «"Скрізь стоять золоті стільці з леопардами": розповіли, як живе Камалія в Лондоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі