четвер, 01 квітня 2021 15:33

Скільки коштує освіта сина Кароль у британській школі

Скільки коштує освіта сина Кароль у британській школі
Ціна навчання в британському закладі становить близько 1 млн грн за рік. Фото: скриншот з відео

Артистка Тіна Кароль відправила сина 12-річного Веніаміна навчатися в британську школу Repton Preparatory School. Ціна навчання в цьому закладі становить близько 1 млн грн на рік.

Про це повідомляють у програмі "Викриття" на телеканалі Кyiv Live. Інсайдери розповіли, що стільки коштує повний пансіон для дітей від 7 до 13 років. Син співачки живе в українській родині, а не в гуртожитку для учнів. У Великій Британії він вивчив рідну мову.

"Також відвідує клуб, в якому танцює український гопак з шаблею і співає народних пісень. Як зізнається артистка, саме у Лондоні її син пізнав українську культуру більше, ніж у Києві. Хлопець ходить у Великій Британії до церкви, де вивчає канони та допомагає під час священнослужіння", - розповідається в ролику.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уперше показав синів: у свій день народження Monatik випустив автобіографічний кліп

Син Тіни Кароль ходить на заняття з фехтування і регбі. Також займається у школі музикою. Хлопець грає на фортепіано та барабанах.

Українська співачка Тіна Кароль запросила журналістів до свого будинку і розповіла про раціон. Найчастіше зірка їсть авокадо, лохину, горіхи та насіння.

Зараз ви читаєте новину «Скільки коштує освіта сина Кароль у британській школі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі