понеділок, 15 листопада 2010 18:10

Скарлетт Йоханссон завагітніла для шоу (ФОТО)
7

Голлівудська акторка Скарлетт Йоханссон минулих вихідних з'явилася у прямому ефірі американського телебачення, гордо несучи перед собою значних розмірів животик.

Живіт був несправжнім. Скарлетт приміряла його для зйомок у культовому музично-гумористичному шоу Saturday Night Live ("Суботнім вечором в прямому ефірі"). В одному з епізодів Йоханссон зіграла вагітну 16-річну школярку, у якої починаються пологи прямо в розпал шкільного балу.

Saturday Night Live - одне з найпопулярніших скетч-шоу в США, програма-довгожитель, яка з незмінним успіхом йде в ефірі з 1975 року. Її учасниками не раз ставали зірки першої величини - наприклад, Мадонна, Брітні Спірс, Бейонсе, Джим Керрі, Дженніфер Лопес. За форматом програма складається з гумористичних реприз-скетчів і 1-2 музичних номерів. Більшість скетчів розігруються в прямому ефірі комедійними акторами - членами постійної трупи, за участю запрошеної зірки. У різних епізодах шоу Скарлетт Йоханссон приміряла на себе протилежні образи: вона поставала фатальною брюнеткою, то наївною блондинкою-тінейджером, то побитою життям шатенкою-телеведучою.

Нагадаємо, скоро акторка перетвориться в космічного прибульця у фільмі "Під шкірою", який зніматиме для студії FilmNation британський режисер Джонатан Глейзер, Йоханссон зіграє інопланетянку, яка потрапила на Землю.

"Экспресс-газета"

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон завагітніла для шоу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі