четвер, 20 жовтня 2011 15:00

Скарлетт Йоханссон піде на побачення з 64-річним чоловіком

Скарлетт Йоханссон піде на побачення з 64-річним чоловіком

Скарлетт Йоханссон незабаром відправиться на подвійне побачення. Причому одним з двох чоловіків, які запросили її, виявився 64-річний Ронні Вуд.

Гітарист легендарної групи Rolling Stones Ронні Вуд заплатив за це побачення 20 тисяч доларів на добродійному аукціоні організації з боротьби з раком грудей Breakthrough Breast Cancer, який пройшов кілька днів тому в Лондоні.

Американці обожнюють проводити всякі доброчинні вечора не тільки у себе на батьківщині, а й за кордоном. Причому в них бере участь, як правило, весь цвіт зарубіжного шоу-бізнесу. Наприклад, подружня пара Демі Мур і Ештон Катчер проводили в минулому році благодійний аукціон в Москві, топ-лотом якого став танець з чоловіком голлівудської актриси. Тоді перемогу в нелегкій боротьбі здобула Ольга Родіонова, яка заплатила за танець з Ештоном Катчером 31 тисячу доларів.

Голлівудська блондинка обійшлася дешевше. Хоча боротьба за побачення з 26-річною Скарлетт Йоханссон розгорнулася неабияка. За неї наполегливо торгувалися 64-річний гітарист Ронні Вуд і бізнесмен сер Девід Танг. У підсумку, коли сума дійшла до 20 тисяч доларів, чоловіки заспокоїлись і вирішили, що заплатять обидва і розділять побачення з Йоханссон. Серед інших лотів були також урок гри на гітарі від того ж Ронні Вуда, кулінарний урок від Гвінет Пелтроу і роль в наступному фільмі Гая Річі.

Нагадаємо, зараз Скарлетт Йоханссон більше обговорюють не за ролі в кіно, а завдяки відвертій фотосесії у ванній кімнаті, де блондинка сфотографувала саму себе на камеру мобільного телефону. Знімки потім вкрав якийсь хакер. Тоді обурена Скарлетт звернулася до ФБР з проханням знайти викрадача. Незабаром був спійманий 35-річний Крістофер Чейні, який, крім провокаційних фотографій Йоханссон, примудрився вкрасти знімки Крістіни Агілери, Міли Куніс і Періс Хілтон.

Зараз ви читаєте новину «Скарлетт Йоханссон піде на побачення з 64-річним чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі