четвер, 13 вересня 2018 09:08

Скандальний шоумен Мухарcький поскаржився на екс-дружину

Скандальний шоумен Мухарcький поскаржився на екс-дружину
Антін Мухарcький пожалівся, що прийшов до дітей із подарунками, а ті не пустили його. Фото - Facebook

Скандальний шоумен Антін Мухарcький пожалівся, що прийшов до дітей із подарунками, а ті не пустили його. Пояснили, що мама заборонила.

"Поїхав до дітей із подарунками, але вони не відчинили двері. Сказали: "Мама забороняє нам з тобою бачитись!" Питання до Павла Петренка й Ірини Луценко: хто відповість за свавілля матерів, які забороняють батькам бачитися із власними дітьми? Уже 4-й рік у відповідь тиша", - написав Мухарський у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Він не чоловік" - донька Єгорової розкрила правду про конфлікт із Мухарським

Мухарський разом із новою дружиною Лізою Антін переїхали жити до турецької Анталії. До Києва прилетів на презентацію своєї нової книжки.

2 квітня цьогоріч завершився судовий процес між колишнім подружжям - актором і музикантом Антіном Мухарським і телеведучою Сніжаною Єгоровою. Суд щодо суми аліментів на їхніх 3 спільних дітей виграла Сніжана Єгорова. На 3 неповнолітніх дітей Мухарський має платити 24 300 грн на місяць.

Зараз ви читаєте новину «Скандальний шоумен Мухарcький поскаржився на екс-дружину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі