неділя, 23 грудня 2018 13:30

Скандальна учасниця Pussy Riot вийшла з в'язниці

Скандальна учасниця Pussy Riot вийшла з в'язниці

23 грудня 2013 року року учасниця панк-групи Pussy Riot Надія Толоконникова вийшла на свободу слідом за своєю однодумницею Марією Альохіною , з різницею в кілька годин. Про це повідомив чоловік Надії Петро Верзилов в твіттері арт-угруповання "Війна".

Старший помічник прокурора Красноярського краю Олена Пимоненка зазначила, що Толоконникова потрапила під амністію не тільки як мати неповнолітнього, але і через те, що сама стаття "хуліганство" потрапила під масове звільнення.

Надія покинула лікарню в Красноярську, куди її перевели з колонії в Саранську через оголошене голодування . Марія Альохіна заявила, що збирається поїхати з Нижнього Новгорода до Красноярська щоб особисто зустріти "Толокно"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Холодна Росія в гламурних обладунках - художниця зобразила країни воїнами комп'ютерних гри

Марія Альохіна отримала на руки документи про звільнення і покинула територію виправної установи в Нижньому Новгороді через кілька годин по тому встигла дати кілька інтерв'ю і зібрати прес-конференцію.

Нагадаємо, в лютому 2012 року чотири учасниці групи Pussy Riot влаштували "Панк-молебень" в Храмі Христа Спасителя. Під суд потрапили три дівчини: Надія Толоконникова, Марія Альохіна та Катерина Самуцевич.

Зараз ви читаєте новину «Скандальна учасниця Pussy Riot вийшла з в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі