пʼятниця, 28 жовтня 2011 18:31

Син Девіда Бекхема копіює стиль батька
6

Син Вікторії та Девіда Бекхемів наслідує свого знаменитого батька.

Для більшості дітей копіювання стилю батька може виглядати ганебно. Але коли ваш тато Девід Бекхем, це зовсім інша історія, пише The Daily Mail.

12-річний Бруклін з'явився на публіці з зачіскою, яку колись носив відомий футболіст. Девід зі своїм старшим сином відправився по магазинах.

Видання зазначає, що це не перший випадок, коли хлопчик копіює стиль батька. На одну з церемоній нагородження Бруклін вдягнув сорочку точно так же, як одного разу одягав її Бекхем. Хлопчик не повністю заправив сорочку за пояс. Під неї син зіркового сімейства вдягнув чорні джинси і чорно-білий ремінь. Крім того, Бруклін носить під час гри в футбол футболку з номером свого батька.

Однак схоже, що не тільки старший син намагається бути схожим на батька. Молодші також не відстають. Під час нещодавньої гри в футбол у 9-річного Ромео і 6-річного Круса були помічені малюнки на руках. Мабуть хлопчики прагнуть наслідувати свого батька в його любові до татуювань.

Зараз ви читаєте новину «Син Девіда Бекхема копіює стиль батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі