вівторок, 04 жовтня 2011 09:37

Після народження доньки у Девіда Бекхема додалося сивого волосся
5

Девід Бекхем став героєм нового номера журналу Wall Street Journal. На знімках для видання футболіст продемонстрував свою любов до моди і постав в образі справжнього денді.

"Перший сивий волос з'явився у мене кілька років тому. З народженням дочки ще два додалося. Я почуваюсь зовсім не так, як 10 років тому", - сказав в інтерв'ю журналу Девід Бекхем і додав, що поки не збирається йти на покій: "Я не хочу бути тренером або менеджером. Я хочу грати".

Особливо приємно спортсмену виходити на поле, коли на стадіоні сидять його головні вболівальники - сини Бруклін, Ромео і Круз.

Девід Бекхем також прокоментував нещодавні заворушення в Англії та поведінку молоді: "Це огидно. Проблема в тому, що в Англії серед молоді є прошарок тих, хто абсолютно не боїться влади. Вони спокійно можуть щось вкрасти, бо не турбуються про наслідки. коли я був дитиною, я поважав старших, поважав закони, в автобусі поступався місцем жінці похилого віку. Сьогодні такого немає".

Зараз ви читаєте новину «Після народження доньки у Девіда Бекхема додалося сивого волосся». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі