вівторок, 11 червня 2024 16:38

Син Бекхемів з голим торсом знявся для глянцю і розказав про свою кар'єру
5

Бруклін Бекхем
Фото: Nagi Sakai
Бруклін Бекхем
Бруклін Бекхем
Бруклін Бекхем
Бруклін Бекхем

Син зіркового подружжя Девіда й Вікторії Бекхемів - Бруклін - знявся для видання InStyle.

Перед камерою чоловік постав у чорному костюмі з оголеним торсом. Крім цього приміряв білу майку, штани й бомбер.

На решті кадрів Бруклін позував у червоній майці та широких штанах.

В інтерв'ю Бекхем молодший поділився, що довгий час намагався йти стопами батька й займався футболом.

"Я грав дуже довго. І це мені подобалось. Просто я не мав здібностей до цього. Коли ти ростеш із таким татом, як в мене, всі говорять "Ой, старший син буде футболістом". І я б цього хотів. Дуже-дуже-дуже хотів. Сумую за футболом", - зізнався він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід Бекхем показав, як працює на городі: яскраві фото

Потім чоловік захопився фотографією і спробував себе у ролі моделі.

"Мамі з татом байдуже, чим я займався і що хотів робити. Але вони завжди казали: "Якщо ти ввічливий, скромний, важко працюєш і не зазнаєшся, це найважливіше. Ти можеш робити, все що хочеш - але спробуй стати найкращим у цьому. Тобто, я ж не можу змінити того, ким народився. Я не можу просити кращих батьків, ніж маю. Я просто намагаюся дуже тяжко працювати, щоб самому зробити собі ім'я. Це все що я можу сказати, правда", - прокоментував Бруклін.

За словами Бекхема, у майбутньому він хоче стати успішним бізнесменом. А поки говорить про свою професію так: "Я щаслива людина. І це - моя робота".

Британська дизайнерка Вікторія Бекхем знялась для обкладинки французького Elle. На головній сторінці зірка з'явилась у чорному жакеті. Образ доповнила масивними прикрасами, нюдовим макіяжем і локонами. Крім цього жінка позувала в тренчі, який одягла на білизну.

Зараз ви читаєте новину «Син Бекхемів з голим торсом знявся для глянцю і розказав про свою кар'єру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі