вівторок, 05 серпня 2008 16:22

Сільвестр Сталлоне показав свої знівечені руки (ФОТО)

 
Вважається, що чоловіки старіють красивішими, ніж жінки, і з роками виглядають тільки краще. До жалю, це справедливо далеко не для всіх. Звичайно, колись ідеальній фігурі Сільвестра Сталлоне і зараз можна тільки позаздрити, але все-таки інтенсивні заняття спортом і силові навантаження залишили свій не найприємніший слід на зовнішності актора. Зокрема, на руках Сталонне видна сітка вен, що різко-виділяється під тонкою шкірою.

Хоча не можна забувати і про вік актора. Зараз Сильвестру Сталлоне 62, а він як і раніше бадьорий і свіжий. Принаймні, вік не заважає йому ні зніматися в ролі вояки Рембо, ні красуватися по пляжу у відкритих футболках. Хоча, злі язики говорять, що цей ривок в кінокар"єрі актора (фільми "Рокі Бальбоа" і "Рембо 4) став для Сталлоне лебединою піснею, і ради неї-то він і напружив останні сили. Безперервні заняття в спортзалі дали свої результати - на екранах Сталлоне як і раніше виглядає приголомшливо, проте погляду фотооб"єктивів все-таки відкрилися безсторонні наслідки захоплення бодібілдінгом.

А ось повсякчасний конкурент Сталлоне Арнольд Шварценеггер, мабуть, в спортзалах не перетруджувався, і це теж позначилося на його фігурі. Незрозуміло навіть, що краще - випираючі вени на руках чи в"ялий торс. Хоча з недавніх пір Шварценеггер зайнятий не на знімальних майданчиках, а в політиці, тому накачані м"язи йому вже не потрібні, повідомляє АиФ.

Зараз ви читаєте новину «Сільвестр Сталлоне показав свої знівечені руки (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі