четвер, 07 липня 2016 16:42

Сіара у неймовірній сукні вийшла заміж за зірку американського футболу
6

Вчора стало відомо про те, що співачка Сіара і зірка американського футболу Рассел Вілсон одружилися, а вже через день новоспечене подружжя поділилися на своїх сторінках в Instagarm першим знімком в унісон прокоментувавши його:

"Ми - Уїлсони!", - підписала знімок Сіара.

На даний момент це єдиний знімок закоханих в день весілля - на ньому в деталях можна розглянути вінчальну сукню нареченої від Roberto Cavalli. У Мережі також множаться кадри казкового англійського замку, де пройшло торжество. Мова - про маєток Пекфортон в графстві Чешир в Англії.

Відомо також, що серед гостей пари відзначилися Келлі Роуленд і Дженніфер Хадсон, також присутні на святковій вечері напередодні головного свята. Вечір для 100 близьких друзів відбувся в ресторані Stanley's Bar & Grill готелю Liverpool's Titanic.

Нагадаємо, що роман Сіари і Рассела почався лише в минулому році, але вже навесні Рассел зробив своїй коханій пропозицію руки і серця, а через три місяці вони зіграли весілля.

Зараз ви читаєте новину «Сіара у неймовірній сукні вийшла заміж за зірку американського футболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі