понеділок, 05 вересня 2011 10:07

Шер захистила свою доньку-трансгендера від недоброзичливців
5

Дочка Шер в 1996 році

Нещодавно стало відомо, що син співачки Шер, Чез Боно, візьме участь у проекті "Танці з зірками". Його партнеркою стала професійна танцівниця Лейсі Швіммер, і вже після кількох репетицій Чез виявив, що істотно схуд.

Як відомо, Чез — трансгендерів, який ще не до кінця перетворився на чоловіка. Зміна статі - тривалий і складний процес, який рідко обходиться без побічних ефектів. У разі Чеза, який при народженні отримав ім'я Честіті, це зайва вага.

Лейсі Швіммер розповіла, що на перших репетиціях Чез дуже соромився, але поступово розслабився, втягнувся і отримує від танців справжнє задоволення.

"Спочатку Чез дуже боявся виглядати по-дурному, - пояснила Лейсі. - Але тепер він просто в захваті! Він щосили валяє дурня і страшенно смішно зображує Макса Черміковського".

Заняття танцями тут же принесли плоди: менше ніж за тиждень Чез Боно скинув 2,5 кілограма.

Не всі були раді дізнатися, що Чез, активний учасник руху геїв, лесбіянок, бісексуалів і трансгендерів, з'явиться в 13-му сезоні "Танців". Деякі, особливо злісні глядачі навіть пригрозили, що взагалі не стануть дивитися шоу за участю трансгендера. Але зоряна мама Чеза, Шер, встала за сина горою.

"Слухайте, зайчики! Чеза ображають в блогах і на форумах, бо він вирішив взяти участь у "Танцях із зірками". Ми в Америці чи де? - написала вона в твіттері. - Для того, щоб на це зважитися, йому треба було БАГАТО мужності. І я на його боці, що б він не робив. Будь ласка, підтримайте його разом зі мною! Матері ніколи не перестануть ненавидіти ідіотів, які ображають їхніх дітей".

Зараз ви читаєте новину «Шер захистила свою доньку-трансгендера від недоброзичливців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі