пʼятниця, 19 листопада 2010 11:19

Шер досі жалкує, що свого часу відмовила Елвісу Преслі

Шер досі жалкує, що свого часу відмовила Елвісу Преслі

Американська співачка Шер, коханцями якої були такі імениті чоловіки, як Уоррен Бітті, Вел Кілмер і Том Круз зізналася, що у неї була можливість переспати з легендарним співаком Елвісом Преслі, але тоді вона йому відмовила і досі шкодує про свій вчинок.

"Я досі шкодую, що не пішла до нього на побачення, дійсно шкодую", розповіла співачка.

Шер також розповіла, що за її бурхливим особистим життям завжди слідкувала "жовта преса", з тих пір зірка буквально ненавидить папарацці.

"Я ненавиджу таких. Іноді стає дійсно страшно - адже ви відчуваєте себе абсолютно вразливою, тому що ви ніколи не знаєте точно, що з вами збираються зробити - викрасти, убити або сфотографувати в непривабливому вигляді. Найчастіше папарацці дуже підлі люди. Коли я тільки починала, все було зовсім не так", - розповіла співачка.

Нагадаємо, нещодавно Америці відбулася прем'єра нового фільму "Бурлеск", в якому Шер зіграла одну з головних ролей разом зі співачкою Крістіною Агілерою. Для останньої це був дебют на великому екрані, Агілера отримала від Шер дуже багато порад, як особистих, так і професійних.

Lady.ru

Зараз ви читаєте новину «Шер досі жалкує, що свого часу відмовила Елвісу Преслі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі