вівторок, 09 січня 2024 09:13

Секс-символ Цимбалюк показав, який вигляд мав у шкільні роки
10

Тарас Цимбалюк показав себе в шкільні роки
Фото: instagram.com/taras.tsymbaliuk
Тарас Цимбалюк показав себе в шкільні роки
Тарас Цимбалюк показав себе в шкільні роки
Тарас Цимбалюк показав себе в шкільні роки
Тарас Цимбалюк показав себе в шкільні роки

Секс-символ українського кіно Тарас Цимбалюк пригадав шкільний період.

У своєму Instagram він опублікував фото з юнацьких років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка серіалу "Спіймати Кайдаша" показала, який вигляд мала 16 років тому

"Шкільні роки були прекрасні. Безтурботні і фундаментальні… Звісно, в першу чергу дякуючи ось цим людям на фото. Енергія, котра виникала, коли ми бачились, була безцінна! У мене відбулося кльове перезавантаження у 9-10-му класі. У моєму житті з'явились "мої люди" і однодумці у гуморі, з'явився КВК та подорожі, інтерес до сцени, корсунська дискотека, де можна було подорослішати за пару годин, футбол, епічне відкриття Lineage 2 (онлайн-гра) і особистий, інтуїтивний вибір шкільних предметів, що почали нарешті мене цікавити", - розповів Тарас.

Актор багато років тому зустрічався з колегою Вікторією Варлей. Вони познайомилися на зйомках одного з українських серіалів. Але стосунки у пари були не зовсім гладкі – вони то сходилися, то розходилися.

Після остаточного розставання з Варлей Тарас закрутив роман із дизайнеркою й візажисткою Тіною Антоненко. Незабаром вони одружилися, але їхні стосунки не витримали війни.

Зараз актор зустрічається з бізнесвумен Світланою Готочкіною. У грудні минулого року він вперше виклав фото в чорно-білому стилі. На ньому пара сиділа у ліжку, на обличчі Світлани була косметична маска, а Тарас оголив підтянутий торс.

Зараз ви читаєте новину «Секс-символ Цимбалюк показав, який вигляд мав у шкільні роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі