вівторок, 20 листопада 2012 14:44

Шарліз Терон здивувала поголеною головою

Ось уже кілька місяців, як Шарліз Терон не з'являється на публіці. В середині літа актриса обстригла свої чудові платинові локони і полетіла в Африку на зйомки нового фільму. Але, нарешті, днями Шарліз з'явилася в Кейптауні, ПАР. І на цей раз вона постала без капелюха.

В принципі світські оглядачі були готові до появи зірки з дуже коротким волоссям. Але чомусь всі геть забули, що Шарліз зовсім не натуральна блондинка. Так що коротке каштанове волосся знаменитості привело журналістів у стан легкого ступору.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Шанувальники Шарліз Терон в шоці від її нового бойфренда

Терон провела майже три місяці в Намібії, на зйомках блокбастера "Божевільний Макс-4: Дорога люті". Але минулого тижня дозволила собі трохи розслабитися - зірка була помічена в компанії зі своєю матір'ю Гердою в кейптаунському кафе Caprice. Актриса була в прекрасному настрої і погодилася сфотографуватися з прихильницями, які тут же виклали знімки в своїх мікроблогах на Twitter. Варто відзначити, що "їжачок" на голові Шарліз зовсім не псує, а додає якоїсь родзинки зовнішності.

Особистий перукар актриси Леслі Фремар була однією з перших, хто дізнався про зміну іміджу знаменитості. І нещодавно вона зауважила: "Шарліз завжди дуже серйозно ставиться до своєї роботи. І вона не боїться змінюватися, якщо того вимагає роль. Але будемо говорити чесно, вона і так дуже гарна".

Зараз ви читаєте новину «Шарліз Терон здивувала поголеною головою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі