пʼятниця, 11 березня 2011 10:07

Сальма Хайєк взяла в зуби палаючий сірник
8

44-річна актриса Сальма Хайєк прикрасила обкладинку весняного випуску T Magazine, присвяченого стилю додатку до газети New York Times, і розповіла виданню про своє життя.

У інтерв'ю актриса зізналася, що погоджуючись вийти за француза Франсуа-Анрі Піно поставила йому умову - вона не хоче бути паризькою домогосподаркою. Але через кілька років Хайєк чудово почувається у цій ролі: готує чоловікові і займається вихованням 3-річної доньки Валентини.

"Я панікувала з приводу переїзду. Мені було страшно. Я сказала Франсуа-Анрі: "Я не переїду до Парижу, щоб стати там домогосподаркою". Він відповів: "Добре, у нас все буде по-іншому". Це досить хвилююче - "інший" шлюб, не як у всіх. І він просто знайшов потрібні слова, хоча знав, що в підсумку все закінчиться цим: я стала проводити більшу частину часу тут, у Парижі, і я стала домогосподаркою. І мені це подобається. Я кожен вечір готую чоловікові вечерю. Я хороша домогосподарка, треба сказати", - розповіла актриса.

"У певному сенсі у нас розкішне і гламурне життя, але, з іншого боку, воно дуже спокійне і домашнє", - додала вона.

Хайєк зізналася, що їй приємно вбиратися, коли поруч є хтось, хто любить і розуміє моду (Піно очолює модний концерн PPR - прим.).

"Думаю, якби я жила з кимось іншим, я б так не насолоджувалася процесом. Зараз це виклик для мене. Потрібно виглядати добре. І мені не подобається працювати зі стилістом. Тому що, якщо Франсуа-Анрі подобається мій образ, я хочу, щоб він пишався мною, а не думав, що це стиліст чудово потрудився. Це не сексуально", - поділилася акторка.

Зараз ви читаєте новину «Сальма Хайєк взяла в зуби палаючий сірник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі