вівторок, 25 вересня 2007 17:10

Сальма Хайєк народила дитину

Минулої п"ятниці мексиканська актриса, 41-річна Сальма Хайєк, народила первістка. Дівчинка з"явилася на світ в одній із клінік Лос-Анджелеса. Її назвали Валентина Палома Піно.

— Мати та донька почуваються добре, — повідомила прес-аташе зірки Кері Росс. — Сальма народила сама, без втручання хірургів.

У Сальми це перша дитина, а в її коханого — французького бізнесмена 45-річного Франсуа-Анрі Піно — третя. Двоє попередніх доньок Піно — від першого шлюбу. Піно — власник будинків мод "Ґучі", "Івес Сент Лаурент", "Беланчіга", "Стелла МакКартні". До знайомства з Хайєк Піно зустрічався з 40-річною акторкою Ніколь Кідман. Ці стосунки парочка приховувала.

Хайєк 4 рази була зарученою, але не виходила заміж. Із Піно актриса заручилася в березні, коли була вже вагітною.

Сальма — одна з найуспішніших актрис Голлівуду. Вона знялася в більш ніж 30 фільмах. 2002-го Хайєк номінували на премію Оскар за головну роль у фільмі "Фріда". Та нагороду отримала інша акторка — Холі Бері за фільм "Бал чудовиськ".

Зараз ви читаєте новину «Сальма Хайєк народила дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі