неділя, 03 липня 2016 11:32

Садовий прокоментував своє ставлення до секс-меншин на Євробаченні

Садовий прокоментував своє ставлення до секс-меншин на Євробаченні
dt.ua

Мер Львова Андрій Садовий у передачі "Світське життя" на телеканалі 1 +1 розповів, яким, на його думку буде рішення стосовно місця проведення Євробачення наступного року.

Львів змагається за право приймати Євробачення з Херсоном, Києвом, Дніпром, Одесою.

"Я думаю, що рішення буде політичне. Яке рішення прийме президент, таке і буде. Ми до цього спокійно відносимося. Звичайно, Львів має багато переваг, але вступати у конкуренцію, в такий час складно, якщо не розуміють, то соррі", - говорить Садовий про місце Львова у шорт-листі.

За словами мера, у Львові спокійно поставляться до того, якщо на Євробачення приїде чимало представників секс-меншин.

"Завжди з повагою ставимося до людей, які з повагою приїжджають до Львова, поважають усталені традиції основи нашого міста, якщо хтось буде ходити і показувати себе у непристойному вигляді, це не буде мати підтримку. Я впевнений, що мудрі люди, завжди вчиняють мудро", - говорить Садовий.

Нагадаємо, Садовий після того, як Джамала привезла Євробачення до України, запропонував провести конкурс у Львові.

Читайте також: Дружина Садового не ревнує його до Яніки Мерило

"Я не хочу зараз перетягувати ковдру, яке місто краще, але думаю варто запросити фахівців з європейської мовної спілки, щоб вони приїхали і подивились локації, всі, і сказали, де краще провести. Звичайно, ми маємо свої переваги, це і Євро 2012, і світовий турнір з шахів, який ми провели. Ми готові підставити плече завжди", - говорить мер.

Зараз ви читаєте новину «Садовий прокоментував своє ставлення до секс-меншин на Євробаченні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі