четвер, 13 грудня 2012 12:56

"З віком до всього починаєш ставитися спокійніше" — Варум пробачила Агутіну зраду

"З віком до всього починаєш ставитися спокійніше" — Варум пробачила Агутіну зраду
Співачка почувається знову закоханою та щасливоюФото: show.obozrevatel.com

Леонід Агутін та Анжеліка Варум поділилися секретами свого подружнього життя. Його називають чи не найскандальнішим чоловіком у шоу-бізнесі, її - чи не найвірнішою дружиною. Разом вони — щаслива пара. Удвох працюють, відпочивають і дбають про дітей: спільну Лізу та позашлюбну Поліну, повідомляє ТСН.

Анжеліка Варум не приховує, що навіть попри нещодавню зраду чоловіка із незнайомкою в Юрмалі почувається знову закоханою та щасливою.

"З віком взагалі до всього починаєш ставитися спокійніше. Особливо до таких нещасних випадків, до яких призводить алкоголь. Якщо ти розумієш в ім'я чого тобі терпіти все це неподобство, прощати все це неподобство", - розповіла співачка в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Агутін каже, що не уявляє своє життя без Анжеліки. За словами співака, його дружина — чудова господині та матуся.

"Вона дуже добре готує, феноменально. У мене улюблена кухня - це вдома. Я як безпомічний, я зайду в магазин, я не знаю, що мені робити", - підкреслив він.

Єдине за що Агутін критикує кохану — за її відверті сценічні образи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анжеліка Варум познайомить свою дочку з позашлюбною дочкою Леоніда Агутіна

"Він періодично робить мені зауваження, що на сцену все таки треба одягатися, а не роздягатися", - зазначила вона.

Пара зізнається, що Новий рік вирішили відсвяткувати особливо. Зустрінуть його двічі - спочатку на сцені у Сочі, а за кілька днів у сімейному колі в Маямі.

"П'ять разів на рік ми намагаємося бути, тому що дитина росте. Зараз дуже складний вік, їй 13 років - потрібно контролювати", - підкреслила Анжеліка.

Їхня спільна донька 13-річна Ліза майже з дитинства живе в Америці. Її виховують рідний брат та батько співачки. Дівчинка захоплюється музикою і в неї вже навіть є власний рок-гурт. Тому і подарунок до Нового року Ліза замовила належний.

ВІДЕО: Леонід Агутін в Юрмалі цілувався з невідомою дівчиною

"Я вже подарувала - це новий гітарний комбік (гітарний підсилювач, - ред.). Бо старий вона спалила благополучно", - зізналася співачка.

У Агутіна є ще одна дочка. Поліні — 15 років. З її мамою балериною Марією Воробйовою у співака був роман, коли він уже жив з Анжелікою Варум. Тоді вона йому все пробачила, народила Лізу і цього року сестри навіть познайомились.

"Ми зараз возили їх разом в Париж. Вони були знайомі віртуально і влітку відбулася їхня перша зустріч. Переписуються, спілкуються. Я сподіваюся, що це не остання зустріч", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «"З віком до всього починаєш ставитися спокійніше" — Варум пробачила Агутіну зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі