пʼятниця, 08 червня 2012 10:54

У Агутіна і Варум забрали квартиру за 22 млн

У Агутіна і Варум забрали квартиру за 22 млн
Музикант жодного разу не з'явився в суд Фото: foto.delfi.ua

Леонід Агутін і Анжеліка Варум купили апартаменти в споруджуваному будинку декілька років тому, проте в'їхати в неї не можуть так як будинок досі не зданий в експлуатацію. Подружжя вирішило судитися за свою нову квартиру близько півроку тому. Як запевняють співак і його представники, компанія-забудовник не хоче передавати зірці право власності на апартаменти вартістю 22 мільйона рублів.

Днями співакові відмовили у праві власності в Свалявському суді Москви. Причиною відмови зоряному позивачу стала наявність у нього лише попереднього договору купівлі-продажу на квартиру, а не основного. Через зміни судової практики тепер стало неможливим визнання прав власності на нерухомість на основі даного документа.

"Поправки були внесені менше місяця тому, - розповів суддя. - Але навіть незважаючи на ці зміни, в паперах, наявних на руках у співака, чорним по білому написано, що він стане власником квартири лише після того, що як ТОВ "Інвест-Юніон" отримає дозвіл від міста".

Цікаво, що забудовники так само, як і Агутін, стали заручниками ситуації - компанія, незважаючи на те що об'єкт готовий, досі не отримала підписи в акті реалізації від уряду Москви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Агутін купив будинок у Маямі

Не пізніше ніж через шість місяців після підписання акта реалізації урядом міста Москви право власності на будинок присуджується забудовнику, і тільки потім від юридичної особи - покупцям квартир.

До слова, музикант жодного разу не з'явився в суд, незважаючи на вимогу його особистої присутності на засіданнях.

Зараз ви читаєте новину «У Агутіна і Варум забрали квартиру за 22 млн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі