середа, 27 травня 2009 16:40

Анжеліка Варум виграла в покер 50 тисяч доларів

Автор: фото з сайту www.rusradio.ru
  Анжеліка Варум почала співати у рідному Львові. На початку 1990-х переїхала до Москви
Анжеліка Варум почала співати у рідному Львові. На початку 1990-х переїхала до Москви

26 травня співачці Анжеліці Варум (справжнє ім"я Марія. — "ГПУ") виповнилося 40 років. Іменинниця родом зі Львова. День народження зустріла на четвертому місяці вагітності.

На концертах вона з"являється у широких сукнях та блузках. До п"ятого місяця приховувала й першу вагітність. 10 років тому з"явилася на світ донька Єлизавета.

— Я забобонна, — казала тоді. — Вірю у "зле око", яке може зурочити.

Варум дев"ятий рік заміжня за російським співаком Леонідом Агутіним, 40 років. До того мала роман із львівським художником-освітлювачем Максимом Нікітіним. "Близькі стосунки Варум і Агутіна" вигадали їхні піарники, щоби краще продавати диски з піснями: нібито на гастролях вони знімали номер на двох, а потім Анжеліка поверталася до свого коханого Максима. Через півроку таких "гастролей" співаки закохалися одне в одного.

— Батьки спонукали нас до одруження, — згадує Варум. — Свекруха ходила коло Леоніда років три і повторювала: "Якщо не народиш ти — народжу я". Коли я вночі вставала до Лізи, Льоня теж сідав поруч і чекав, поки нагодую доньку.

Єлизавета хворіє на астму. Останні кілька років живе на американському курорті Маямі з дідом Юрієм Гнатовичем, батьком Анжеліки.

— Ліза влаштовує дідусеві скандали, коли ми на гастролях: "Де мої мама і тато?" — каже Варум. — Тому він намагається не провокувати її і вимикає телевізор, коли транслюють наш концерт.

Варум і Агутіна називають найбагатшим подружжям російської естради. За один концерт вони заробляють $25 тис.

У минулі вихідні співачка відпочивала з друзями на дачі під Москвою. Сіли грати в покер на гроші. За кілька раундів гри в карти розбагатіла на $50 тис.

Зараз ви читаєте новину «Анжеліка Варум виграла в покер 50 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі