середа, 11 липня 2012 13:33

Анжеліка Варум познайомить свою дочку з позашлюбною дочкою Леоніда Агутіна

Анжеліка Варум познайомить свою дочку з позашлюбною дочкою Леоніда Агутіна
Дівчата спілкувалися тільки через інтернет Фото: eg.ru

Анжеліка Варум та Леонід Агутін повезуть свою дочку Єлизавету на канікули в Париж. Про це знаменитості розповіли Катерині Осадчій в ефірі програми "Світське життя", повідомляє ТСН. 14-річна дівчинка постійно живе в Маямі.

"Ми їдемо 1 серпня. Це буде її перший виїзд. Ми хочемо вивезти її до Європи. Першим містом ми вибрали Париж", - розповіла Варум.

"Ми ж дочок будемо знайомити нарешті", - зізнався Агутін, у якого є позашлюбна 15-річна дочка Поліна.

"У нас же у Льоні старша дочка Поліна. Вони знайомі тільки по інтернету. Ніколи в живу одна одну не бачили. Це буде їхня перша зустріч", - зазначила Анжеліка.

За словами Леоніда, його старша дочка зараз як раз займається складанням програми.

"Тому що вона зараз як раз у Франції. Вона непогано знає і добре говорить по-французьки. Їй буде по-перше самій дуже цікаво зробити програму, а нам буде цікаво подивитися, як вона це зробить. Загалом це подія", - підкреслив він.

ВІДЕО: Леонід Агутін в Юрмалі цілувався з невідомою дівчиною

Між тим Поліна готується поступати в Паризький університет Сорбонна. Співак зізнався, що в даному випадку може допомогти дочці тільки грошима.

"Можу допомогти тільки тим, що звичайно потрібно якось жити, вступити... На все потрібні гроші. Звісно потрібно жити десь. Це все, чим я можу. Я ж нетямущий. Я ж не можу допомогти їй у вивченні мов, якихось предметів. Я тільки можу сказати: "Молодець. Добре. Розумниця. А скільки потрібно на гуртожиток? Де ти там жити будеш?". Це все, чим я можу допомогти", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Анжеліка Варум познайомить свою дочку з позашлюбною дочкою Леоніда Агутіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі