четвер, 21 травня 2015 13:56

Руслана розповіла про містику після загибелі Кузьми "Скрябіна"

Автор: vidia.org
 

Співачка Руслана вчора виступила на концерті пам'яті її колеги та друга соліста гурту "Скрябін" Андрія Кузьменка. Руслана розповіла, що почала помічати містику після його загибелі.

"Вважайте це містикою, але я свідомо про це говорю. Андрійко був сильний енергетик крім того що він мав шалений успіх у всьому, у житті він був сильний енергетик, і коли його не стало ми почали відчувати дивні речі ,навколо було дуже багато містики. Я можу поділитись особистим враженням. Кажуть на 40-й день душа відходить і заспокоюється, якщо б ви знали Андрія, і на 40-й і 41-й день так "ковбасило", що я відчувала, що він злиться, що пішов з життя, що злиться на весь світ. Щось він знав більше, ніж він говорив за життя. Але по-всьому видно, що мені Кузьма один тих, кого не замінить ніхто і ніколи, і цей простір заповнити ніколи не можливо. Я хочу, щоб і ви цей простір не заповняли, залишить його так", - говорить співачка.

Читайте також: Коли помирає музикант, то народжується легенда: у Києві відбувся концерт пам'яті Кузьми "Скрябіна" 

Руслана близька з родиною Андрія Кузьменка і як може намагається полегшити їхні страждання.

"Мене вразили слова його доньки на 40 днів. Я не знаю, як вона справляється, мала такого батька, який був біля неї. Я сказала їй: може тато забрав від тебе щось погане тим, що його не стало, може він тебе кармою накрив. Після цього вона трішки заспокоїлася, коли я припустила це, що він її не залишив, а оберіг, укрив їй легше трішки стало, що в цьому є якась причина. Взагалі бережіть своїх близьких і робіть приємне, що можете для них зробити, не відкладайте на потім", - говорить співачка.

Руслана хоче зробити все, щоб про Кузьму "Скрябіна" пам'ятали завжди.

"Було багато суперечок, коли з'явилась думка про концерт. Я дуже близька з дружиною Андрія Світланою і було трошки дивно, що ще не пройшло сорок днів - почали говорити про це. Але це пов'язане з тим, що люди бояться втратити все що пов'язане з Кузьмою, другий раз ми такого Андрія не будемо мати, він один і неповторний. Все що може нам про нього нагадувати, все за що можна чіплятися за все що буде з ним пов'язане. Мені буде шкода, якщо музиканти не будуть далі працювати, це звичайна солідарність з ним", - говорить Руслана .

Зараз ви читаєте новину «Руслана розповіла про містику після загибелі Кузьми "Скрябіна"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі