четвер, 03 жовтня 2019 09:09

Розповіли, який фільм Том Круз планує зняти в Україні

Розповіли, який фільм Том Круз планує зняти в Україні
Вперше Тома Круза побачили в Києві 30 вересня на станції метро "Золоті Ворота". Фото: з відкритих джерел

Голлівудський актор Том Круз, який після Одеси вирушив до Львова, вже майже визначився, які українські локації використає у своїй новій картині.

У форматі конфіденційного візиту Круз оглянув кілька об'єктів Одеського порту, повідомляє прес-служба адміністрації Одеського морського порту.

Продюсерська група відвідала пасажирський термінал порту, локації з видами на вантажні причали, 22-поверховий готель "Одеса", естакаду порту і Потьомкінські сходи.

За словами першого заступника начальника адміністрації порту Олександра Зубика, кінематографісти зацікавились кінетичним фасадом і великим холом морського вокзалу та приміщенням торгового центру "Гранд-Європа".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу заполонили меми з Томом Крузом та Андрієм Садовим

"Про майбутню картину відомо тільки те, що зніматиметься вона у жанрі "шпигунський екшн", - привідкрили завісу майбутньої картини Тома Круза.

Цілком можливо, що йдеться про знімання продовження картини "Місія нездійснена". Наразі це таємниця.

Американський актор Том Круз став головною темою мемів і жартів у мережі. Користувачі змагаються у креативності на тему візиту Круза.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли, який фільм Том Круз планує зняти в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі