понеділок, 17 травня 2021 23:47

Розлучення Андре Тана: ексдружина здивувала коментарем

Розлучення Андре Тана: ексдружина здивувала коментарем
Український дизайнер Андре Тан розлучається з дружиною Аліною Харечко після дев'яти років шлюбу. ФОТО: instagram.com/alina_kharechko

Український дизайнер Андре Тан оголосив про розлучення з дружиною Аліною Харечко. Пара перебувала в шлюбі майже дев'ять років.

Експодружжю вдалося залишитися у дружніх стосунках. І не лише Андре добре відгукується про колишню дружину. Аліна із вдячністю згадує прожиті разом роки. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

"Я дякую тобі за ці 10 років разом, Андрію Миколайовичу! Ми побудували класний бізнес і мережу з трьох до 52 магазинів ATAn, народили дуже гарну дочку, пережили з тобою 2 банкрутства і декілька криз в нашій компанії, але в підсумку зробили її рентабельною. Я навіть не знаю, як назвати мою позицію в нашому бізнесі - іноді я була HRом, іноді фінансовим аудитором, іноді кризовою менеджеркою, іноді PR-директоркою. Я дякую тобі за цей досвід! Дякую тобі за все. Ми починали з дружби, дружбою і закінчуємо. У моєї дочки дуже талановитий тато, яким точно можна пишатися", - написала Аліна.

Підписники висловили своє захоплення тим, як Аліні та Андре вдалося після розлучення залишитися в гарних стосунках:

"Як же важливо вміти дякувати одне одному за спільний досвід", "Нові етапи для кожного", "Вміє розставатись той, хто вмів кохати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Власноруч шив весільну сукню": історія кохання Андре Тана й Аліни Харечко

2019 року Аліна Харечко створила власний бренд Home Wings, в асортименті якого: піжами для сну й прогулянок містом, домашні костюми, пледи й аксесуари для оселі. За словами Андре Тана, саме амбіції дружини в галузі моди стали причиною розриву стосунків. Після розлучення Тан залишив дружині будинок на 500 кв. м, придбав авто для неї та щомісяця платить значні аліменти.

Зараз ви читаєте новину «Розлучення Андре Тана: ексдружина здивувала коментарем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі