пʼятниця, 20 квітня 2018 12:23

Розкішна наречена принца Гаррі одягнула сукню, як у Кім Кардаш'ян
10

Меган Маркл і принц Гаррі
Фото: Reuters
Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі
Меган Маркл і принц Гаррі

Меган Маркл і принц Гаррі приєдналися до гостей прийому, організованого міністром закордонних справ Борисом Джонсоном в Королівському авіаційному товаристві в Лондоні. У мережі користувачі обговорюють обраний Меган наряд.

На заході Маркл з'явилася в класичному чорному вбранні бренду Black Halo, модель якого називається Jackie O. Вартість елегантного туалету з легким драпіруванням на грудях і асиметричним гострокутним вирізом на сьогоднішній день становить 345 доларів.

Вперше ідентичне за кроєм вбрання продемонструвала Блейк Лайвлі. І сталося це 12 років тому. Через рік після актриси в точно такій же сукні на публіці з'явилася Кім Кардаш'ян, а в 2009 році її обрали для своїх виходів і ще три знаменитості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречена принца Гаррі вийшла в світ одягнена а-ля Меланія Трамп

Як відзначають модні критики, це лише мала частина зірок зі списку тих, хто в наряді Jackie O потрапив в об'єктиви камер: проста і елегантна сукня є в гардеробах Брітні Спірс, Скарлетт Йоханссон, Фергі, Келлі Кларксон і ще десятка іменитих персон.

Зараз ви читаєте новину «Розкішна наречена принца Гаррі одягнула сукню, як у Кім Кардаш'ян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі