четвер, 19 квітня 2018 11:24

Наречена принца Гаррі вийшла в люди одягнена а-ля Меланія Трамп
24

Принц Гаррі та Меган Маркл
Фото: Reuters
Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл
Принц Гаррі та Меган Маркл

Принц Гаррі і Меган Маркл порадували шанувальників черговим виходом у світ: закохані відвідали молодіжний форум Співдружності націй (Commonwealth Youth Forum), який в ці дні проходить в лондонському Конференц-центрі.

Пара зустрілася з учасниками форуму та поспілкувалася з організаторами та журналістами, розповівши в тому числі про свою майбутню роботу зі Співдружністю націй. Гаррі недавно був призначений послом молоді в британській Співдружності і заявив, що Меган допомагатиме йому в цій діяльності.

36-річна зірка серіалу "Форс-мажори" (Suits), з'явившись на заході, прикувала до себе погляди своїм ефектним образом. Цього разу Меган вибрала молочну сукню в тонку смужку бренду Altuzarra. Поверх сукні - накинутий на плечі чорний піджак Camilla and Marc, такому стилю часто віддає перевагу перша леді США, Меланія Трамп, клатч Orton через плече, на ногах - туфлі на підборах Tamara Mellon, з коштовностей - сережки Birks.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл і принц Гаррі підтримали мужніх військових

Принц Гаррі і Меган Маркл одружаться 19 травня. Перед цим в країні очікується ще одна подія. Кейт Міддлтон народить третю дитину.

Зараз ви читаєте новину «Наречена принца Гаррі вийшла в люди одягнена а-ля Меланія Трамп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі