пʼятниця, 26 липня 2024 15:46

Росіяни брешуть про стан Віктора Розового після поранення на фронті. Захисник відповів - відео
3

Віктор Розовий з дружиною
Фото: instagram.com/viktor_rozovyi
Віктор Розовий
Віктор Розовий

Зірка "Ліги сміху" Віктор Розовий, який на тлі повномасштабної війни пішов на фронт та отримав важке поранення, заявив, що росіяни поширюють фейки про стан його здоров'я.

У пропагандистських ЗМІ з'явилися заголовки про те, що захисник нібито недієздатний і ним повністю опікується дружина - Ольга.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Віктор Розовий вперше показав травму голови після осколкового поранення на фронті

У своєму Instagram комік відреагував на цю інформацію у своєму стилі. Артист записав відео, де видно, що він може говорити та рухатися.

"Все те, що пишуть про мене росіяни - чиста правда. Значить, всі мої соцмережі зараз веде моя дружина, тому що я після поранення не те, що розмовляти не можу, а просто камеру на телефоні не можу ввімкнути, кнопку на телефоні утримувати не виходить самостійно. Дякую, що допомагаєш мені", - іронічно відповів Віктор.

21 березня під час виїзного завдання Розовий отримав складне осколкове поранення голови. Врятувати життя коміка вдалося завдяки першій допомозі та швидкій евакуації.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни брешуть про стан Віктора Розового після поранення на фронті. Захисник відповів - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі