четвер, 12 липня 2012 19:42

Російська модель закидала власницю кабріолету фекаліями

Російська модель закидала власницю кабріолету фекаліями
Модель помстилася жінці, бо та відмовилася прибирати після свого песика. Жінка відмовилаФото: digitalinspiration.ru

Відео, на якому 26-річна російська модель Марія Івакова спершу умовляє власницю розкішного кабріолету і песика прибрати на тротуарі після свого домашнього улюбленця, стало хітом Youtube. Івакова підібрала екскременти та такинула ними у хазяйку собаки, пише "Українська правда".

Станом на обід четверга, відео вже подивились понад 2 мільйони разів. Внизу під роликом Івакова написала, що вирішила влаштувати конкурс роликів "Прибери за другом" і просить надсилати відео на свою сторінку у соціальній мережі "ВКонтакте".

У ролику модель розповідає, що поки чекала на подругу, побачила, як песик поклав купу на тротуар. Тоді дівчина вирішила підійти до власниці песика та попросити її прибрати за твариною.

Коли Івакова підійшла до жінки, та накинулась на неї з вимогою вимкнути камеру, на що Івакова сказала, що зробить це, як тільки жінка прибере за своєю собакою.

Після обміну образ і матюків з обох сторін, Івакова взяла серветкою собачі екскременти і кинула у жінку в авто. Після цього Івакова зі сміхом втекла з місця пригоди.

Як все було – дивіться на відео.


Зараз ви читаєте новину «Російська модель закидала власницю кабріолету фекаліями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі