пʼятниця, 26 грудня 2008 14:29

Матір, діти якої від голоду їли власні фекалії, засудили до року позбавлення волі

Першотравневий районний суд Чернівців засудив до 1 року позбавлення волі 35-річну матір трьох дітей, яка не виконувала батьківських обов"язків - її малолітніх дітей, залишених без догляду та їжі, улітку цього року із зачиненої квартири визволили рятувальники.

Як повідомили у прокуратурі Першотравневого району Чернівців, покарання жінка відбуватиме у колонії.

Улітку цього року в одному із мікрорайонів Чернівців рятувальники визволили із замкненої квартири покинутих напризволяще двох хлопчиків та дівчинку – 2005, 2004 та 2003 років народження. Викликали рятувальників сусіди, побачивши, як 5-річний хлопчик на 7-му поверсі намагається вилізти з балкону, повідомляє УНІАН.

З"ясувалося, що діти у замкненій квартирі не мали що їсти, а молодший 3-річний Микита від голоду їв власні фекалії і був у такому стані, що не міг самостійно ходити.

35-річна мати, яка ніде не працювала, регулярно вигулювала собаку лабрадора, але взагалі не виводила на прогулянку власних дітей.

На суді дати пояснення, чому її діти були у такому занедбаному стані, жінка не змогла, хоча визнала свою провину. Суд засудив її до 1 року позбавлення волі у виправній колонії. Біологічний батько дітей, який не був у зареєстрованому шлюбі з їх матір"ю, кримінальної відповідальності уник.

Діти після лікування перебувають у будинку дитини. Це перший випадок у Чернівцях, коли за злісне невиконання батьківських обов"язків суд призначив не умовне покарання, а позбавлення волі у виправній установі.

Зараз ви читаєте новину «Матір, діти якої від голоду їли власні фекалії, засудили до року позбавлення волі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі