понеділок, 14 квітня 2014 10:32

Родина Віталія Кличка була за кордоном під час трагічних подій в Україні

Автор: svitske.1plus1.ua
 

 Віталій Кличко на час найтрагічніших подій на Євромайдані відправив дружину з дітьми за кордон, за словами політика вони вже повернулися. Про це стало відомо у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.
 
"Святкували Новий рік з родиною на Майдані, потім поїхали, потім знову повернулися, - говорить Віталій Кличко, - це було набагато краще, для мене спокійніше. Я впевнений в тому, що біля тата дуже спокійно".
 
Віталій Кличко також розповів, чому досі не побував у окупованому Криму.
 
"В Криму не був, тому що всіх депутатів нашої фракції визнали персоною нон-грата, тому всіх, хто признав анексію Криму в парламенті, туди не пускають", - сказав Віталій Кличко.
 
Також політик прокоментував, чому його брат під час трагічних подій у країні поїхав на Золотий Глобус у Голівуд.

"Його подруга була номінована, тому він був з Хайден. Володимир тут був присутній, багато підтримував Майдан і далі підтримує і буде це робити у своєму бої. Але ось так шукати де він був…у ці трагічні моменти я був тут", - сказав Віталій Кличко.

Зараз ви читаєте новину «Родина Віталія Кличка була за кордоном під час трагічних подій в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі