субота, 25 березня 2023 11:33

Різ Візерспун розлучається після 12 років шлюбу

Різ Візерспун розлучається після 12 років шлюбу
Різ Візерспун і Джим Тот познайомилися на різдвяній вечірці. Фото: eastnews.ua

Американська акторка 47-річна Різ Візерспун та її другий чоловік, агент по роботі з талантами 52-річний Джим Тот оголосили про розлучення.

26 березня пара мала б відсвяткувати 12-ту річницю весілля. Натомість несподіваною новиною про розрив від імені подружжя Візерспун поділилася на своїй сторінці в Instagram.

"Хочемо поділитися особистими новинами. Ми прийняли нелегке рішення про розлучення. Ми провели стільки чудових років разом і рухаємося вперед із глибокою любов'ю, добротою та взаємною повагою до всього, що ми створили разом. Найбільшим пріоритетом є наш син і вся наша родина. Але ми переходимо до наступного етапу. Ці питання ніколи не бувають легкими і є надзвичайно особистими. Щиро вдячні всім за повагу до приватного життя нашої сім'ї в цей час. Різ і Джим", – йдеться у офіційному оголошені пари.

Західна преса, зокрема виданя People, через свої джерела з'ясувало, що це було мирне дружнє рішення. Проте його причини, а тим паче мотиви рішення оголосити про розлучення напередодні річниці, лишаються невідомими.

Декілька років тому ходили чутки, що в шлюбі акторки не все гаразд. Подейкували, що в її чоловіка великі проблеми з алкоголем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маколей Калкін приховував, що вдруге став батьком

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Reese Witherspoon (@reesewitherspoon)

Крім спільного з Тотом 10-річного сина Теннессі, Візерспун має двох дітей від першого шлюбу з актором Раяном Філіппом. З ним артистка була одружена з червня 1999 по червень 2008 року. Аві Елізабет уже 23 роки, а Дікону Різу – 19.

Різ Візерспун і Джим Тот познайомилися на різдвяній вечірці: він захистив її від нетверезого гостя, який чіплявся до акторки. У березні 2011 року вони одружилися. На весілля, влаштоване на ранчо зірки, приїхало багато голлівудських акторів.

Вагітна американська акторка, модель та донька зіркового експодружжя 64-річного Алека Болдвіна та 69-річної Кім Бейсінгер 27-річна Айрленд влаштувала гучну вечірку в стрипклубі на честь майбутньої дитини. В очікуванні первістка майбутня мама повеселилася в колі близьких та друзів на традиційній вечірці baby shower. Водночас формат свята вийшов не зовсім традиційним.

Зараз ви читаєте новину «Різ Візерспун розлучається після 12 років шлюбу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі